Blogg

E-butiken är på gång!

Nu har vi tagit ytterligare ett steg mot att öppna vår nya webbshop! Vi har anlitat en webbyrå som kommer att bygga e-butiken åt oss, och vi ser med spänning fram emot att se resultatet. Vi är själva noviser på att bygga hemsidor, så det var ett givet val att anlita hjälp för att få en professionell webbshop. Det är mycket att tänka på, och vi är med och planerar och instruerar. Vi vill att sidan ska vara lätt att använda, med olika kategorier för att hitta rätt strumpor. Det är även viktigt att informationen om produkterna är lätt att överskåda, som användningsområden, material, storlekar och priser.

En annan viktig sak är att det ska vara lätt att beställa, att man enkelt kan se vad man har i kundkorgen och vilka betalnings- och fraktalternativ man har. Självklart behöver vi också ha bra information om vår tjänst med brodering av strumporna. Eftersom vi har så många olika typer av strumpor kommer det att ta lite tid innan allt är redo och webbshopen kan börja ta emot beställningar, men vi är väldigt noga med att allt ska bli ordentligt gjort, så det får helt enkelt ta lite tid. Som vanligt går det bra att beställa från katalogen och ringa eller maila in sin order, och det kommer man självklart även att kunna göra när webbshopen är i gång.

Det här är ett otroligt roligt och även ett viktigt steg för oss att ta. Allt fler handlar idag på nätet, och vi tror att vi kommer att kunna nå ut till ännu fler med e-butiken. Håll utkik, för snart kommer den!