Kontakta oss

Vill du beställa sportstrumpor, eller har du frågor eller funderingar kring våra produkter? Du är varmt välkommen att kontakta oss, och vi hjälper gärna till att hitta rätt strumpa för dig!

Vi är väldigt måna om att våra kunder ska få bästa tänkbara service. Därför kan du alltid höra av dig till oss om du undrar över något. Du har alltid 14 dagars öppet köp på våra produkter, och är du missnöjd med något gör vi allt för hjälpa dig. Hos oss ska alla vara nöjda med sitt köp!

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0680 224213
Vi har telefontid vardagar mellan 08.00-18.00 och lördagar 10.00-14.00.

E-post: info@sportstrumpor.nu
Vi svarar inom 48 timmar!

Adress
Industrigatan 23
842 33 Sveg

Vägbeskrivning
Från E45, korsningen Ljusnegatan-Vallarvägen: kör in på Fjällvägen i rikting mot järnvägsstationen. Följ vägen i ca 1 km och sväng sedan höger in på Korskällgatan. Följ vägen i 1,7 km och sväng sedan höger in på Industrigatan. Vårt kontor ligger på markplan och är väl skyltat. Välkommen!

Vill du beställa vår postorderkatalog?
Katalogen är gratis och skickas till dig inom 3 arbetsdagar. Slå oss en signal, eller maila namn och adress till:
katalog@sportrumpor.nu

Vill din förening sälja strumpor?
Föreningar har möjlighet att sälja våra strumpor och tjäna pengar till föreningen. För mer information, ring oss eller maila till:
forening@sportstrumpor.nu

Vill du göra en företagsorder?
Vi har väldigt förmånliga priser när du gör en företagsorder på minst 50 par strumpor. Vi erbjuder även brodering av företagets logotyp. För mer information, ring oss eller maila till:
foretag@sportstrumpor.nu