Blogg

Nytt i sortimentet

Nu har vi fått in en stor leverans med massor av spännande nyheter! Vi har bland annat fått in en ny fotbollsstrumpa som är extra slitstark och har frottéförstärkt insida som gör sulan väldigt mjuk. Resårstickningen ger perfekt passform, och gör att strumpan sitter där den ska. Dessutom är tåsömmarna väldigt tunna för att minimera risken för skav. Strumpan finns att få i flera olika färger, och självklart kan lagets namn broderas på strumporna.

Vi har också tagit fram en strumpa speciellt anpassad för cykelsport som nu finns i vårt sortiment. Den är ergonomisk och har en optimal konstruktion för cykling eller spinning. Ventilation finns på uttänkta ställen, och strumpan har tryckpunkter för bästa möjliga komfort. Den transporterar bort fukt, och materialet motverkar dålig lukt. Strumpan finns i två olika färger, och finns både i herr- och damstorlekar.

En annan rolig nyhet är vår nya snowboard- och alpinskidåkningsstrumpa. Det är en knästrumpa som värmer alla de viktiga musklerna, och är förstärkt runt tån, hälen och på undersidan. Strumpans utformning gör att den har perfekt passform. Man vill ju inte gärna behöva stanna och dra upp strumporna i skidbacken, så det är av stor vikt att strumpan stannar på rätt plats. Strumpan har också god ventilation och håller fötterna torra och varma.

En ny vandringsstrumpa har också kommit in i sortimentet. Det är en lite tjockare strumpa som värmer samtidigt som den transporterar bort fukt och håller fötterna torra. Strumpan minskar risken för blåsor och skavsår, och den är förstärkt för att klara långa vandringar.

Det här och många fler nyheter hittar ni nu i vårt sortiment!