Basboll Skor

HUR man väljer rätt klädsel

Baseball, som många sporter, är ett spel med tum, från en kanna som målar hörnet till en löpare som slår ut en tagg. Dessa tum representerar ofta skillnaden mellan att vinna och förlora. Med så höga insatser är det inte konstigt att spelare letar efter alla möjliga fördelar, inklusive att se till att de snör åt sig rätt par par. Du vill ha klossar som ger dig flexibiliteten att göra snabba, explosiva rörelser i basvägen. Cleats som ger dig överlägsen dragning baserat på fältets skick. Cleats som ger dig det stöd du behöver för att undvika skador. BaseballSavings har klämmor som kan göra alla dessa saker. Det handlar bara om att välja rätt par.

  • Konstruktion
  • Fotledsstöd
  • Typer av klämmor
  • Efter position
  • Ungdomsklätter
  • Storleka din kloss korrekt
  • Cleat Regulations

KONSTRUKTION

Basebollfästen är vanligtvis tillverkade av äkta eller syntetiskt läder. Äkta läder är mer andas, smidigt och hållbart än syntetiskt läder men dess överlägsna kvalitet bär också en tyngre prislapp. Å andra sidan ger syntetiskt läder bäraren extra stöd fram och i mitten av foten och fotleden, ofta till ett mer överkomligt pris. Du bör köpa de bästa klämmorna du har råd med, men kom också ihåg att billiga klämmor som inte känns bekväma är inget fynd.

VINKELSTÖD

Basebollskor kan delas in i tre kategorier: höga toppar, mitt toppar och låga toppar. Höga toppar sträcker sig uppåt i fotleden och ger extra stöd, särskilt när du rör dig i sidled. De kan begränsa rörelsen men förblir avgörande för att hålla ofta skadade fotleder friska. Om hastighet, inte stabilitet, är prioriteringen, välj sedan ett par låga toppar som gör att du kan göra snabbare sidorörelser och deras minimalistiska stil hjälper dig att springa över fältet eller ner på basvägen så snabbt som möjligt. Den sista kategorin av basebollskor, mitt toppar, är för bollspelaren som letar efter lätt rörelse medan de fortfarande har måttlig fotledsförstärkning.

TYP AV RENGÖRINGAR

När du börjar söka efter det perfekta paret basebollskor på BaseballSavings.com hittar du tre huvudkategorier: metallklossar, formgjutna plastskor och torv / fitnessskor. Här är en närmare titt på varje typ:

METALLKLÄDER:

Metallklossar ger bästa grepp eftersom de effektivt kan gräva i hårda smutsfält och gräs. De ger dig det grepp du behöver för att ta av och sakta ner. De är också bra för att hjälpa en smet att gräva en tå i hållarens låda så att du kan slå utan att glida. Eftersom metallklämmor griper marken så effektivt har de varit kända för att orsaka skador när idrottare plötsligt byter riktning. Metallspikar slits också när de bärs på andra ytor än gräs eller smuts.

STÖTT PLASTKLÄDER:

De flesta plast- eller gummiklämmor fästs permanent på skosulan. Stabila och starka, de kan bäras på de flesta ytor, inklusive betong och asfalt, utan att de slits ner. Plastklossar är vanligtvis billigare än metallklossar och håller mycket längre men klarar inte marken med samma effektivitet. Detta gör dem emellertid till den föredragna klämman under mjuka eller leriga förhållanden; de kommer att studsa från marken så att du kan fortsätta istället för att gräva dig djupt och fastna i leran.

TURF- / TRÄNINGSSKOR:

Basebollspelare bär vanligtvis torvskor under träning eller träning. Om du inte tränar på ett fält bör du ha torv eftersom de är bekvämare och inte kommer att riva upp träningsanläggningarna som metall skulle göra. Torv bör också bäras på konstgräs eftersom det ger rätt mängd grepp för denna hårdare yta. Turfskor håller foten nära marken samtidigt som de ger maximal dragkraft och minimisk risk för skador. Bär aldrig plastspikar på konstgräs. Du kommer inte att få något drag eftersom spikarna inte kommer att kunna ta tag i ytan, vilket leder till sannolikheten för skada.