Blogg

Sportstrumpormilen

Vår vision är att alla ska ha rätt strumpor när de sportar. En av anledningarna till att vi har valt att tillverka och sälja bra sportsrumpor är att vi själva är väldigt träningsintresserade. Hälsa är en viktig del som bör prioriteras av alla. Vi har bara ett liv, och vi måste ta hand om oss själva om vi ska kunna leva det fullt ut. Därför vill vi gärna uppmuntra fler till att träna, och nu arrangerar vi vår alldeles egna löptävling – Sportstrumpormilen!

Tävlingen kommer att hållas i Östersund. Precis som namnet avslöjar är sträckan som deltagarna ska springa en mil lång. För att motivera alla löpare där ute lite extra får alla som anmäler sig till Sportstrumpormilen ett par riktigt bra löparstrumpor att springa i! Strumpan vi skänker bort är vår löparstrumpa med extra stöd. Den skyddar foten mot påfrestningar och slitage, samtidigt som den stabiliserar och dämpar. Materialet transporterar bort fukt och den optimala stickningen gör att strumpan har god ventilation. Sömmarna är obefintliga för att minimera risken för blåsor och skavsår. Hälen och tån är förstärkt, och resåren gör att strumpan sitter bekvämt och stannar på plats. Strumpans material motverkar också dålig lukt. En perfekt löparstrumpa med andra ord!

Förutom strumporna har vi självklart även priser till de som vinner, och dessa står spelbolaget NordicBet för. NordicBet är en av de ledande leverantörerna av online spelprodukter i världen, och de utlovar riktigt fina priser! Mer information om tävlingen dyker snart upp här på sidan, så håll utkik!